Kristianstad 0733-28 34 78

Aroma Oljemassage

Aroma Oljemassage är mer likt den svenska massagestilen. Genom att variera mjuk och hårdmassage stimuleras blodcirkulationen. Ihop med de tradtionella thailändska aromaoljerna får du en riktigt skön aroma spa upplevelse under 60 eller 90 minuter där du kan slappna av ifrån stressen i vardagen.

Priser, 30 Minuter : 280 kr, 60 Minuter : 490 kr, 90 Minuter: 720 kr.

 

Ifall du vill kan denna Oljemassage kombineras med en del traditionell thaimassage för att lindra den annars mycket hårda thaimassagen. Meddela oss innan så att vi vet om detta.

Traditionell Thaimassage

En massageteknik som är en konst och har gamla anor där massören använder tummar, armbåge, knän och fötter för att bearbeta, trycka på vissa punkter och sträcka ut muskler för att frigöra blockeringar/knutor som orsakar smärta och värk i kroppsdelarna. Tekniken kan upplevas ganska hård men ger effektiv verkan och resulterar att frigöra energi och ökar rörlighet i din kropp.

Priser, 60 Minuter : 520 kr, 90 Minuter: 750 kr.

 

Djupgående behandlingar.

Minimassage – Rygg & Nacke

Behandlingen utförs under ca 30 min med fokus på övre ryggen, nacken samt huvudet. Denna massage är för dig som känner dig stel i nacken och axlar på grund av stress eller stilla sittande arbete. Massagen lösgör stela muskler och ökar rörligheten och ger ny energi

Zonterapi – thailändsk fotmassage

Zonterapi utförs genom en tryckteknik där massören använder zonstav, tumarna och fingrarna att arbeta med de reflexiva zonerna av fötterna, vilka motsvarar olika organ och kroppsdelar. Behandlingen påbörjas ifrån fötterna och därmed sträcker sig upp till vaderna. Behandlingen är bra till er som har trötta, stumma och stela fötter.

Priser, 30 Minuter : 250 kr, 60 Minuter: 450 kr.